Mini-julafton

Pust! Nu är det lilla julfirandet med mina föräldrar slut och vi har haft så mysigt! Jag är trött och skall nog snart lägga mig i sängen och läsa lite innan jag släcker lampan.

Vid 16-tiden kom mamma, pappa, mormor och mina föräldrars hund hit. Vi började med glögg, pepparkakor och "ikapp-snack". Sen åt vi mat. En del mat blev det fast vi hade sagt att det skulle vara ett litet julbord med bara det allra viktigaste. Utöver det vanliga (köttbullar, korv, ägg osv osv) hade vi viltpatéer som jag och mamma köpt på en julmarknad, två sorters lax med min mormors underbara sås och "Mollösundssill" som är en riktig favorit i vår familj. Till efterrätt åt vi Ris á la Malta och hallonsås. Dessutom hade vi flera sorters julgodis, lussekatter och annat.

Efter maten ville vi alla se slutet på handbollsfinalen, så då blev det lite slappande i soffan innan vi öppnade julklappar. Jag fick flera fina träningstoppar av mina föräldrar, satinlakan av mormor och en äggkokare! Mamma vet att jag äter mycket ägg och tyckte därför att det passade! Imorgon testar vi den och hoppas att den gör perfekta ägg.

Av mig och sambon fick mina föräldrar DVD-boxen "Sällskapsresorna" (Lasse Åberg) och när vi var klara med alla julklappar tittade vi på "SOS - segelsällskapsresan" och åt Ris á la Malta med hallonsås, min favorit! Mysiga, mysiga kväll.

Imorgon går jag på årets sista föreläsning, men det känns som att jag har jullov och att det bara är "på skoj" jag är där. Jag hoppas att det blir intressant i alla fall, på eftermiddagen hoppas jag på lite skidåkning och gym!

Kommentarer
Postat av: Karin - FitnessochHälsa

Vad myser det låter med mini-julafton!

2010-12-19 @ 22:39:04
URL: http://fitnessochhalsa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0