Dagens middag - fylld kycklingfilé
Det här äter vi ofta, fylld kycklingfilé. Just idag har jag stoppat i pesto, parmaskinka och fetaost, men det blir gott med vad man än har hemma. Riktigt bra som kylskåpsrensning alltså :)
2 kycklingfiléer
2 msk pesto
2 skivor parmaskinka
1 vitlöksklyfta
fetaost
salt & peppar
Skär en "ficka" i kycklingfiléerna och fyll med pesto, parma, vitlök (i skivor) och fetaost. Salta och peppra, ringla över olivolja och skjuts in i ugnen, 200 grader i typ 30 minuter.
Mums, mums! Nu är jag laddad för Skivstång/kondition om knappt två timmar! Vad har ni ätit för middag idag?
2 kycklingfiléer
2 msk pesto
2 skivor parmaskinka
1 vitlöksklyfta
fetaost
salt & peppar
Skär en "ficka" i kycklingfiléerna och fyll med pesto, parma, vitlök (i skivor) och fetaost. Salta och peppra, ringla över olivolja och skjuts in i ugnen, 200 grader i typ 30 minuter.
Mums, mums! Nu är jag laddad för Skivstång/kondition om knappt två timmar! Vad har ni ätit för middag idag?
Kommentarer
Postat av: Karin - FitnessochHälsa
Jag tycker också att det är riktigt gott att äta fylld kycklingfilé. Gott och nyttigt!
Postat av: Annika
Meeen vad gott! Jag har nyss ätit (fläskfilegryta med ris och grönsaker) men blev hungrig igen när jag såg bilden haha :)
Ja men gör det, hoppas du kommer fram till rätt beslut ;) Här är adressen till Kristinaloppet som jag ska åka: http://www4.idrottonline.se/templates/Workroom.aspx?id=512755
Du kommer säkert spöa mig rejält på skidor men på cyklingen kan vi säkert hänga ihop mer om du bestämmer dig. Och löpningen är jag ju sugen på igen... här kan du läsa om min upplevelse (shit vad jag trackar på dig ;)
http://annikapersson.blogg.se/2010/september/lidingo-tjejlopp-i-made-it.html
Postat av: Annika igen
almanackan är från tryckdig.se
Trackback