Så enkelt är det...

Satt på Aftonbladets hemsida och läste nyheter när en artikel med rubriken "Så maxar du din fettförbränning" dök upp. Jag är så innerligt trött på alla "genvägsartiklar" men jag klickade ändå för att läsa vad som stod. Faktum är att artikeln inte innehöll ett enda genvägstips utan helt enkelt beskrev den "enkla" sanningen!

Så maxar du din fettförbränning enligt Aftonbladet:

Styrketräna. Det enskilt bästa du kan göra för att öka din fettförbränning är att lägga på dig mer muskler. Mer muskler ger en större fettförbränning dygnet runt.


Öka flåset. Bra kondis är lika med hög förbränning. En bra kondition innebär en bra syretillförsel och det ökar kroppens användning av fett som bränsle. Ett effektivt sätt att förbättra sin kondition är löpträning i intervaller, gympapass eller långa promenader.


Ät regelbundet. Kroppen funkar bäst på ett jämt kaloriintag. Att svälta sig är ingen hit för förbränningen, då går den ner till ett minimum.


Rör på dig Att hålla sig aktiv ökar förbränningen. Cykla till jobbet, ta tapporna, hoppa av en busshållsplats tidigare. Det viktiga är inte hur du väljer att röra på dig utan att du gör det.

 

Så enkelt är det...!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0