Semestertankar

Sitter och drömmer om sommar och semesteraktiviteteter. I flera år har jag och sambon pratat om att göra en fjällvandring, men det har inte blivit av. Kanske blir det av i sommar? Föhoppningsvis!

 

Vi är båda två riktiga friluftsmänniskor som älskar att vara ute i naturen och har ett behov av att göra saker hela tiden. Ligga stilla på en strand funkar några timmar - sen måste vi aktivera oss. I somras var vi på Kreta, ett ganska Svensson-aktigt resemål, OM man inte hyr en bil och åker till platser dit charterbolagen inte skickar alla turister. Vi såg de mest fantastiska miljöer och djur, badställen som inga människor verkade hitta till och vi njöt! Bjuder på några bilder från vår resa :)

 

Och tillsist hamnade jag på en bild, första i bloggen.


Det var en riktigt skön semester fylld av aktiviteter som passar oss. I sommar åker vi till Grekland igen, men till en annan plats och med helt annat typ av boende. Tillsammans med mina föräldrar och syster skall vi segla runt i det Joniska havet under två veckor. Jag tror att det kan bli den ultimata semestern!

 

 

 

 

Vart började jag? Jo, med att jag drömmer om en härlig fjällvandring i svenska fjällen. Jag hoppas att vi hinner med det i sommar, trots att två semesterveckor redan är uppbokade!

 

Hur ser din drömsemester ut?

 


Kommentarer
Postat av: Anna

Det ser superhärligt ut. Hoppas för din skull att resan blir av! :)

2011-02-01 @ 14:26:13
URL: http://www.trendotraning.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0