Test av kosttillskott

När jag i höstas fick prova en kompis proteinpulver blev jag verkligen positivt överraskad! Min tidigare erfarenhet var liten, men jag hade smakat min systers och det smakade verkligen vidrigt! Kompisens proteinpulver visade sig vara Fit & Smart, alltså Charlotte Perrellis märke. Har ingen åsikt om varken henne eller att hon har ett eget kosttillskottmärke, däremot tycker jag att det är lite konstigt att det måste finnas ett särskilt tillskott för just tjejer.

Nåja, när jag skulle köpa eget proteinpulver valde jag att köpa Fit & Smart, helt enkelt på grund av att jag inte ville dricka "blä-drinkarna" som min syster blandade för några år sedan. Smaken jag köpte var Jordgubb, den smakar nästan precis som milkshake, otroligt. Har provat Choklad också, jag gillade den inte lika mycket som jordgubb.


När vi gjorde en beställning från Gymgrossisten härodagen såg jag att de hade prover av proteinpulvret Whey-80 som man kunde köpa. Vi slog till på jordgubb, hallon, mintchoklad, banan & vanilj. Det skall bli spännande att se om de smakar lika bra som Fit & Smart, eller i alla fall bättre än syrrans variant... Två lådor med bars till sambon (och jag kommer säkert ta någon också) att kunna ta i farten. Star-bar blev det, blåbär och chokladkola.

 

 

När vi har börjat testa grejerna återkommer jag självklart med recensioner, alltid kul att läsa även om smaken ju som bekant är som baken :)

 

Äter du tillskott ibland, vilken sort i så fall?


Kommentarer
Postat av: annika

Du går in på H&M och pungar ut hela 149 kr! bra va ;)

2011-03-30 @ 22:12:35
URL: http://annikapersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0