Välkommen hit!

Av någon anledning har besöksantalet ökat dramatiskt de senaste dagarna här på bloggen! Jätteroligt, välkomna hit! Om någon vågar (vill?) får ni gärna berätta hur ni hittade hit! Och såklart vilka ni är och vad ni gillar/inte gillar med bloggen :)

Kom precis hem från ett skönt pass på gymmet. Rygg, baksida axlar och biceps fick sig en omgång. Lite seg i musklerna, kanske beror det på att de riktigt slappnar av efter förra veckans paus? :)

Beställde ett par superläckra träningsbyxor från Sportamore.se förut. Gillar färgen och "låtsas-troskanten" med texten Just Do It på. Tyvärr finns de bara i XS kvar, inte min vanligaste byxstorlek men det händer att det är den bästa storleken. Det hoppas jag såklart på nu :) I och med att Sportamore har fri frakt och fri retur vågade jag chansa, då kostar det ju ingenting att prova. Nu håller jag tummar och tår att de passar!

 

Här hemma ser det ut som ett bombnedslag och jag som skall ha två kalas i veckan måste verkligen städa och tvätta. Inte roligt att ta tag i men skönt när det är klart!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0