Min fredagskväll

Jag var som sagt på biblioteket igår och lånade lite roliga böcker. Jag vet inte hur det är med de bibliotek som finns i andra städer, men här har de nästan alla nya böcker som jag letar efter. Om jag har sett reklam eller fått ett tips om en bok har den nog funnits 9 av 10 gånger. Väldigt bra!
Igår lånade jag nästan bara träningsrelaterade böcker. Bara en hade annat tema, Sanningen om IKEA av Johan Stenebo.

Oscar de Hoog & Fredrik Paulún: Den perfekta träningsmaten Många bra recept! Framförallt kycklingrecepten gillar jag. Intressant inledning om kost och träning.

Fredrik Paulún: Paulúns fettförbränning Intressant! Har läst ungefär 1/4 och jag har lärt mig massor redan! Om kroppen, om träning, om näring, om kost. Mer än bara fettförbränning alltså, även om temat är hur alla de aspekter jag nämnde påverkar just förbränningen.

Ulrika Davidsson: Hälsokokboken Har jag inte hunnit bläddra i än men jag har hört många som gillar den! Det skall bli intressant och se om den kan ge lite inspiration. Den här boken kan jag tänka mig att köpa om jag tycker att den verkar bra. Typiskt en bok som kan vara bra att ha hemma om man är noga med vad man stoppar i sig, förutsatt att den är bra naturligtvis.Så här såg mitt soffbord ut igårkväll

Nu skall jag väcka min sambo, äta frukost och sen hoppas jag på en härlig långpromenad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0